Hrvatsko društvo za
preventivnu i socijalnu
pedijatriju

catipovic-savjetiDVD 'Savjeti za majku i dijete' je priručnik koji slikom i zvukom nudi niz savjeta trudnicama i mladim majkama, toliko traženih u tim skupinama žena.

Opisuje se u desetak poglavlja vježbe za trudnice i babinjače, priprema za dolazak djeteta kući, dojenje, uvođenje druge hrane, njega pupka, šetnje novorođenčeta, kupanje uz druge naputke važne za trudnice i majke.

Osim stručne podloge suvremenog sadržaja i vidljivog pedijatrijskog iskustva autorice, djelo odiže toplinom, neposrednošću, ljubavi prema djeci, majčinstvu i obitelji kojima će sigurno dodatno uvjeriti gledatelje u poruke koje šalje. Plijene i vedrina i optimizam, koji će sigurno ohrabriti mnoge kojima u trudnoći i ranom majčinstvu nedostaje samopouzdanja.

Ne može se ne zapaziti niti brojne detalje koji pokazuju da poruke stižu iz prakse i općenito zdrave domaće sredine u kojoj je mnogo štošta na svom mjestu, i gdje se rođenju djeteta ne prilazi niti površno niti pretjerano brižno zanemarujući cjelinu u kojoj se taj događaj zbiva. Riječ je o vrlo korisnom, izvrsno napravljenom djelu za kakvim nesumnjivo postoji potreba, pa ga kao takvog čvrsto preporučujem za korištenje zdravstvenim djelatnicima, majkama i svima drugima koji imaju interesa za ovu temu. Sve čestitke autorici i našoj kolegici Mariji čatipović, pedijatrici primarne zdravstvene zažtite u Bjelovaru.

DVD se može naručiti od autorice na tel. 099/3500 919.

Prof. dr. sc. Ivo Barić, dr. med., pedijatar

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.