Hrvatsko društvo za
preventivnu i socijalnu
pedijatriju
 
Udruga „Za zdravo i sretno djetinjstvo" u suradnji s Ministarstvom zdravlja, UNICEF-om, Bjelovarsko-bilogorskom županijom, Gradom Bjelovarom, Općom bolnicom Bjelovar i Patronažnom službom Doma zdravlja BBŽ, obilježila je nizom aktivnosti Nacionalni tjedna dojenja u razdoblju od 1. do 7. listopada 2016.

tjedan-dojenja-bjelovarU srednjim školama Bjelovara održane su 03.10.2016. radionice o stavovima i znanju učenika o dojenju, s prikazom obrađenih rezultata ranije provedenih anketa. Okrugli stol na temu „Vrtić – prijatelj dojenja" održan je 04.10.2016. u Dječjem vrtiću „Ciciban", uz prikaz dosadašnjih rezultata djelatnika vrtića u promicanju dojenja. Roditelji i djeca su se okupili 05.10.2016. na gradskom Korzu kako bi u sklopu Festivala zabave i druženja manifestirali javnu podršku dojenju.
 
Centralna manifestacija ovogodišnjeg Nacionalnog tjedna dojenja održana je 05.10.2016. godine. To je bila modna revija majki i njihove djece pod nazivom „Ljepota majčinstva". Organizirana je u suradnji s Radio Terezijom i Bjelovarsko – bilogorskom županijom. Puno dvorana Doma kulture u Bjelovaru potvrdila je interes javnosti za ovakve manifestacije.

 

Foto album 

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.